Cosy herfst small town romance
Wat was dit een heerlijk boek, ik heb echt oprecht genoten! Normaliter ben ik niet zo erg van small town romance maar deze had gewoon echt mijn interesse getrokken door de cosy herfst vibes en de gezellige cover.
In dit boek volg je Jeanie die de koffietent van haar oma overneemt in het stadje Dream harbor. Ze heeft erg veel zin in deze nieuwe kans omdat ze graag haar leven in Boston achter haar wil laten na een tragische gebeurtenis.
In het dorp ontmoet ze allemaal gezellige nieuwe mensen waaronder ook de lieve Logan, die net door een enorme heartbreak gaat. De inwoners van het dorp houden enorm veel van Logan en hij heeft een goed imago in het dorp. Hierdoor houden de dorpelingen hem graag in de gaten op een zorgzame manier en waarschuwen ze Jeanie dat ze absoluut niets met Logan mag beginnen.
Dit verhaal is echt een hele cosy herfst romance met zelfs een beetje mysterie als subplot, wat ik ook erg leuk vond. De karakters zijn erg leuk omschreven net zoals het dorp, je zou er bijna zelf willen gaan wonen!
Dit boek was een absolute 5 sterren voor mij omdat het zo vermakelijk was. Ben je op zoek naar een nieuwe (herfst)romance met cosy small town vibes, grumphyXsunshine met een klein beetje mysterie dan zou ik je deze zeker aanbevelen!
Ik heb de kans gekregen Het pumpkin spice cafe als een van de eerste te lezen in het Nederlands, dankjewel Worldofromance en natuurlijk Laurie Gilmore. Deze recensie is helemaal mijn eigen mening! Ik zag dat er ook al een tweede boek in deze serie is uitgekomen en ik kan niet wachten om deze ook te gaan lezen!