Een soort doornroosje retelling

Liloe 29 augustus 2024
Het laatste deel (3) in de novelle reeks ''Dochters van de fae''.

Het verhaal neemt je mee op pad met Ayla die op een expeditie is op zoek naar het Kwade samen met haar bondgenoten. Echter komen we er al snel in het verhaal achter dat Ayla het Kwade eigenlijk met rust wil laten. Hierdoor doet ze erg haar best om haar bondgenoten te misleiden om het Kwade te kunnen vinden, ze probeert het kosten wast kost verborgen te houden maar dit blijkt geen makkelijke opgave te zijn voor Ayla, vooral niet als haar bondgenoten erachter komen dat ze hen dwars zit en ze uit de Jeeps wordt gezet.
Ze denkt alleen aan haar lot te zijn over gelaten maar gelukkig is daar nog Milo die haar stiekem gevolgd is. Samen moeten ze zorgen dat ze als eerste bij het Kwade arriveren voordat de expeditie groep dat doet want anders heeft dit grote gevolgen.

Dit had een beetje wat weg van een Doornroosje retelling wat ik erg leuk vond. Zelf heb ik nog niet de kans gehad om boek 1 en 2 in de serie te lezen en deze zal ik zeker nog eens oppakken. Dit boek is prima te lezen als standalone.
Mocht je houden van fantasie, magie en een verhaal vol avontuur, dan is dit zeker een boek voor jou.

Ik wil de auteur K.T. Sterling en Rani de Vadder erg bedanken voor mijn gekregen e-boek!
Deze review is in alle eerlijkheid geschreven in ruil voor het e-boek.

Meer recensies van Liloe