Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Meermintranen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 12 3 4 2 4 1 2

Meermintranen

32

Gelezen 36 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 50 Favoriet 2 Recensies 17
Fantasy & SF   Topics 0

Rosalie lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een goede job, een goede vriendin, echter niet alles is wat het lijkt. Op een dag krijgt ze te horen dat haar grootmoeder gestorven is. In het huisje aan het meer waar haar grootmoeder woonde, komt ze tot de ontdekking dat ze in werkelijkheid een meermin is. Onderwater gaat een nieuwe wereld voor haar open. Ze is niet langer “anders” of “vreemd”, iets dat al heel haar leven naar haar hoofd werd geslingerd. Er is ook geen stress en er zijn geen verantwoordelijkheden. Rosalie staat voor een dilemma. Kan ze weerstaan aan de roep van het meer? Of geeft ze liever haar leven bovengronds op? Toch moet ze haar hoofd erbij houden, want een inspecteur onderzoekt de dood van haar grootmoeder. Wanneer kwaad opzet wordt vermoed, komt zij in zijn vizier terecht.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
284
Uitgeverij
Uitgeverij StoryLand
Eerste editie
01 december 2020
Laatste editie
01 december 2020
ISBN
9781916268593


Boekinformatie wijzigen


Recensies (17)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Meermintranen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.