Matig boek

Linda 16 juni 2024
Interessant om te lezen over de rol van Goebbels. Het boek is echter eerder een 'White Paper' dan een 'vertelling'. Het boek leest niet prettig. Sommige zinnen zijn zo 'opgerekt' dat je ze meerdere keren moet lezen om te begrijpen wat er staat. Ongetwijfeld zijn er zaken verloren gegaan of aangetast door de vertaling naar het Nederlands. Wellicht had ik het boek in de taal van de schrijver moeten lezen.
Het is fijn dat er een index van personen achter in het boek staat. Deze had wat mij betreft uitgebreid mogen worden met de rol of functie van de persoon er bij ofschoon ik vermoed dat de mensen die dit boek lezen wel enige achtergrond hebben wat betreft WO II en de personages waar het over gaat.

Meer recensies van Linda