'Ik sta op het punt om naar de trap te rennen als een donkere schaduw zich losmaakt van de muur..'
Als B.A. Paris het geschreven heeft wil ik het lezen.. Toen ik zag dat dit boek uitkwam wou ik hem zo graag lezen, en ik was super blij dat ik hem vooruit mocht lezen!
Je leest dit verhaal vanuit het heden en het verleden en dat maakt het extra spannend. Er hangt de hele tijd een onderhuidse spanning en ik bleef lezen omdat ik wou weten wat er nou precies gebeurd was. De personages zijn ook goed uitgewerkt waardoor je er echt een band mee krijgt. Ook lees je stukken vanuit de dader, en die zijn echt om kippenvel van te krijgen..bRichting het einde werd het een stuk spannender en er gebeurde dingen die ik niet aan zag komen. Ik vond dit echt een sterke psychologische thriller en ik heb er onwijs van genoten!