En wat dan liefde is
Ik las op de laatste dag van Pride month dit geweldige boek uit. Ik heb er zo onwijs van genoten.
Wat het nog specialer maakte was dat ik tegelijkertijd naar het luisterboek luisterde, dat ingesproken is door Lisette Jonkman zelf. Zo tof!
Dit boek is een echte aanrader als je geniet van:
- Feelgood van Nederlandse bodem.
- Een queer verhaal. Perfect om op de laatste dag van deze Pride month uit te lezen.
- Humor! Zo grappig en hilarisch. Ik heb weer zo gelachen om alle hilarische situaties.
- Beeldende schrijfstijl. Het boek leest en luistert heel vlot! Ik vind het taalgebruik geweldig.
- Fijne personages!! Mindel en de ouders van Rozemarijn die gun je toch iedereen.
- Feelgood met diepgang.
- Mooie karakterontwikkeling van Rozemarijn waardoor ik haar als lezer steeds iets meer begon te waarderen.
- Spicy scènes
Ik ben ook erg benieuwd naar Onweerstaanbaar. Het verhaal van Madelief en Mees! Ik ga het snel luisteren.
Dit boek is een echte aanrader als je geniet van:
- Feelgood van Nederlandse bodem.
- Feelgood met diepgang.
- Spicy scènes