Volgeboekt
3,5
Dit boek is het feelgood debuut van Paula Heeger.
Ik heb eerder haar korte feelgoodverhaal boekhandel aan zee gelezen waar ik erg van genoten heb.
In volgeboekt maken we kennis met Felicia en Alex. Zij is schrijfster en hij runt een boekhandel en b&b op Terschelling.
Ik heb genoten van:
- De setting op Terschelling in de periode van het Oerol Festival.
- De zomerse eiland sfeer, de rust, de gemeenschapszin.
- De fijne hoofd en bijpersonages.
Het was fijn om vanuit het perspectief van Felicia of vanuit Alex te lezen of luisteren.
- De vlotte beeldende schrijfstijl.
- De mysterieuze zoektocht in het boek.
- De vele boek verwijzingen.
Colleen Hoover kwam alleen zo vaak voorbij dat ik me inmiddels schaam dat ik nog niets van haar gelezen heb.
- Serieuze thema's als verlies en rouw die voor wat extra diepgang zorgen.
Ik luisterde dit boek via de onlinebibliotheek. Het luisterboek wordt ingesproken door Melissa Drost en Thijs Miedema. Ik geniet er altijd extra van als elk hoofdpersonage zijn eigen stem heeft.
Dit boek is het feelgood debuut van Paula Heeger.
Ik heb genoten van:
- De setting op Terschelling in de periode van het Oerol Festival.
- De zomerse eiland sfeer, de rust, de gemeenschapszin.
- De fijne hoofd en bijpersonages.
- De vlotte beeldende schrijfstijl.
- De mysterieuze zoektocht in het boek.
- De vele boek verwijzingen.
- Serieuze thema's als verlies en rouw die voor wat extra diepgang zorgen.