Book lovers
Eerder las ik people we meet om vacation van Emily Henri. Ik was niet zo enthousiast over dat boek.
In het begin van book lovers lukte het mij moeizaam om in het verhaal te komen, maar toen het boek me in zijn greep had was ik verkocht.
Het volgende citaat uit het boek is passend voor mijn leeservaring:
'Sommige boeken lees je niet zozeer, die beleef je, en als ik zo'n boek uit heb, doet me dat altijd denken aan bovenkomen na het diepzeeduiken.'
Wat heb ik genoten vanaf de tweede helft van het boek. Er kwam diepgang in het verhaal. Nora, het hoofdpersonage, maakte een persoonlijke ontwikkeling door en dit verdiepte ook de relatie met de personen om haar heen.
Het einde van het verhaal was voorspelbaar maar dat was alles wat ik nodig had .
Een boek vol humor, romantiek, ontwikkeling, boeken en mooie zinnen.
Via Storytel luisterde ik het boek terwijl ik meelas. De voorlezer is Barbara Sloesen. Ze heeft wat mij betreft de perfecte stem voor dit verhaal.
Het volgende citaat uit het boek is passend voor mijn leeservaring:
Een boek vol humor, romantiek, ontwikkeling, boeken en mooie zinnen.