Advertentie

Een glimp van jou is het eerste boek van Holly Miller. Het boek neemt je mee naar het verhaal van Callie en Joel. Tijdens hun eerste ontmoeting ontstaat er al een bijzondere band. Zij, nog proberend haar leven op de rails te krijgen na het verlies van haar beste vriendin. En hij, een man die de hoop op liefde en een toekomst van samen oud worden al heeft opgegeven. Maar ze blijven elkaar ontmoeten en uiteindelijk kunnen ze allebei niet meer om de aantrekkingskracht heen die ze voor elkaar voelen. Alleen heeft Joel een gave om de toekomst te zien en hoe werk je dan naar een gelukkige toekomst toe als je al weet hoe het gaat eindigen?

De personages waren realistisch en goed onderbouwd. In het eerste deel van het verhaal bouw je dan ook echt een band op met beide personages. Ze hebben allebei een goed uitgedacht karakter en blijven door het hele verhaal ook trouw daaraan.

De schrijfstijl die Holly Miller gebruikt in het verhaal maakt het tot een gemakkelijk leesbaar stuk wat ook moeilijk weg te leggen is. Het verhaal heeft wat momenten waarop het eentonig lijkt te worden maar hier is aan gedacht met een paar originele plot wendingen.

De beoordeling van het boek is dan ook 4 sterren.

Reacties op: Een glimp van jou

33
Een glimp van jou - Holly Miller
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners