Advertentie

Ik had in een blaadje het stuk gelezen dat Anna K. en Vronsky elkaar ontmoetten. Ik was direct aangegrepen door de paar bladzijdes en wilde het boek graag hebben. Eenmaal begonnen kon ik mezelf niet zo goed herkennen in Anna, die aan het begin wel redelijk de hoofdpersoon speelt. Hierdoor voelde ik me niet echt gegrepen, maar ik bleef lezen vanwege de goede recensies. Ik vind het een mooi boek omdat alle personages goed zijn vormgegeven en ik zie ze ook al voor me. Ik vond het ook heel leuk dat dingen als Snapchat en alle a-locaties in New York erin waren verwerkt.
Ik vind het een vlot geschreven boek waardoor ik er makkelijk doorheen kom, maar ik kon me niet echt inleven in de relatie tussen Anna K. en Graaf Vonsky. Misschien wel omdat er soms net wat te weinig details werden gegeven maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik wilde wel graag weten hoe het afliep en na pagina 350 kon ik het boek niet meer wegleggen. Aan het einde zit nog een mooie plottwist die het boek een mooie eigenschap geeft.
Ik raad dit zeker aan voor iedereen die een liefdesverhaal wil lezen tussen twee perfecte mensen die met alle goede bedoelingen toch in verkeerde situaties terechtkomen.

Reacties op: Mooie en aangrijpende plottwist