Advertentie

Mocht 'Alpengloed, vervolg van Maanziek' van Eva Linden - Auteur lezen.

Mijn recensie:

Eva Linden zet met Alpengloed opnieuw een spannend en goed boek neer.
Door verschillende droomniveaus en het misleiden van de Yua, wordt het verhaal heel wat complexer.
Het blijft een moeilijk iets omdat je voortdurend het gevecht tegen de Yua en het dromen door elkaar voorgeschoteld krijgt.
Dit tweede deel van de trilogie geeft het gevecht met de Yua, de vreselijke wezens die in de dromen heel wat kracht bezitten, weer. Mathis en Mila willen aan de Grijze Zone, de zone tussen dromen en waken, ontsnappen....maar dit is niet eenvoudig. Mathis heeft heel wat bijgeleerd over het beheersen van zijn lucide dromen, welke hij nodig heeft om uit de Grijze Zone te komen, maar het is best lastig, Mila wil hem wel helpen maar kan/mag dit niet. Hij moet het alleen doen, ze steunt hem natuurlijk wel.
Tijdens het lezen beland je van de ene nachtmerrie in de andere, 'is dit een droom of net niet?', en je hoopt dat Mila en Mathis er uiteindelijk uit zullen komen, dat ze uiteindelijk ontdekken waar ze echt in zijn beland en wat ze kunnen doen om eruit te komen. Je wilt weten waarom de Yua het op Mathis hebben voorzien, waarom ze hem toch zo graag willen hebben.
Je moet weten of het lukt of dat hij voor altijd blijft hangen in de Grijze Zone. Je moet er niet aan denken dat je daarin blijft zitten.

Weer een heftig boek, maar ik kwam erdoor.
Ik geef het toch 3***

Reacties op: Ontsnappen...

22
Alpengloed - Eva Linden
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners