Who is lying ?? wie liegt er?? (spoilers)

m4ll0ryyy m4ll0ryyy
27 mrt 2025

korte inhoud! Spoilers!
One of us is lying - een van ons liegt is een spannende young-adult thriller die draait om een moordmysterie op een middelbare school.
Dit verhaal gaat over 5studenten die op een maandagnamiddag moeten nablijven.
De 5hoofdpersonages zijn: Addy, Bronwyn, Nate, Cooper, Simon.
Simon is tijdens dit uurtje gestorven, was het opzettelijk? Per ongeluk? Wie heeft het gedaan? Hoe is het gebeurt?
De politie begon direct een onderzoek ,natuurlijk waren de andere 4studenten ook de verdachten in dit moordverhaal, ieder van hun had een motief in de moord van Simon.
Simon was de maker van een roddelapplicatie op de applicatie ging hij de geheimen van de andere studenten zelfs leerkrachten verspreiden. Waarom deed hij dit? Wou hij wraak?

Eigen mening:
Doorheen het verhaal zal u zien hoe deze geheimen naar boven komen en hoe dit een grote impact heeft op de moord van Simon. U zal meerdere perspectieven te zien krijgen over de moordverhaal van Simon en doorheen het verhaal komen er meer en meer geheimen naar boven. Dit geeft zeker ook extra spanning en vragen doorheen het verhaal. Ik raad dit boek aan omdat het een spannend boek is met veel drama en geheimen.
Als u van moordverhalen houdt met mysterie ,spanning , highschool en veel drama dan is dit het perfecte boek voor u.
Het boek/verhaal zelf was een beetje verwarrend in het begin ,ik persoonlijk volgde het verhaal beetje beter na het lezen van enkele pagina’s en vond wel dat je het boek wel vlot kan lezen! Ik vond dit boek echt boeiend daarom geef ik het ook 4sterren, waarom niet 5? omdat ik een 2de deel van het boek wil zien en wil weten hoe het verhaal verder afloopt.

Twijfelt u als u dit boek wel of niet zou lezen, als u wilt weten wie Simon vermoord heeft ,of wat er met hem en de andere gaat gebeuren lees dan zeker het boek One of us is lying geschreven door Karen M. McManus

Meer recensies van m4ll0ryyy