Dichtgedaan
Ik heb alle vorige boeken uit deze reeks met veel plezier gelezen.
Spoiler alert:
Het gaat in dit boek veel vaker, meer en langer over de gevoelens van Strike en Robin. Je voelt aan je water dat je daar honderden pagina’s over gaat lezen, maar dat ze toch niet bij elkaar eindigen.
Ik had daar niet nog een keer zin in. Even in het laatste hoofdstuk de bevestiging gezocht.
Lijkt me leuk om te lezen dat ze wel bij elkaar zijn en voor elkaar gekozen hebben, maar dat is dus nog niet in dit boek. Ga het volgende deel wel weer proberen, maar deze heb ik na 150 pagina’s dichtgedaan. Vond het erg vermoeiend.
Spoiler alert: