Advertentie

Kwaad bloed

427

Rank 89 Gelezen 469 Aan het lezen 38 Wil ik lezen 550 Favoriet 37 Recensies 17
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 4   Topics 0

Privédetective Cormoran Strike is op bezoek bij zijn familie in Cornwall wanneer hij benaderd wordt door een vrouw die meer wil weten over de verdwijning van haar moeder, Margot Bamborough. In 1974 is zij onder mysterieuze omstandigheden verdwenen…

Strike heeft zich nog nooit op een cold case gestort, laat staan eentje van meer dan veertig jaar oud. Ondanks de kleine kans van slagen is hij geïntrigeerd door de vermissing en voegt hem toe aan de lange lijst van zaken waar hij en zijn zakenpartner, Robin Ellacott, op dit moment aan werken. Hoewel Robin niets liever doet dan hard werken, kan ze het extra werk er eigenlijk niet bij gebruiken – ze heeft al genoeg op haar bord door de scheiding, ongevraagde mannelijke aandacht en haar verwarrende gevoelens voor Strike.

Op het moment dat ze in het onderzoek duiken naar de vermissing van Margot, stuiten ze op een duivelse zaak met tarotkaarten, een psychopathische seriemoordenaar en onbetrouwbare getuigen. Al snel komen ze erachter dat zelfs cold cases van tientallen jaren oud dodelijk kunnen zijn.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Detective
Serie
Cormoran Strike (5)
Vertaald door
Sabine Mutsaers en Mireille Vroege
Aantal pagina’s
1051
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
13 oktober 2020
Laatste editie
20 oktober 2020
ISBN
9789022591956 , 9789402315936


Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (17)

Keuze van de redactie
Guy Doms Hebban Recensent

Vermaak en puur leesplezier

door: Guy Doms 16 reacties 5 likes ebook

Reeds voor het verschijnen van Kwaad bloed, geschreven onder haar pseudoniem Robert Galbraith, kwam de Britse succesauteur J.K. Rowling stevig onder vuur te liggen. Vooral op Twitter veroorzaakte ze met een aantal tweets over het thema transfobie heel wat heibel. Hoge bomen vangen veel wind,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kwaad bloed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken