Alle ogen op Mia

magicalbookarchive magicalbookarchive
9 mrt 2025

Bedankt HarperCollins voor het recensie exemplaar!

Wat een heerlijk boek was dit. Het was totaal niet wat ik ervan verwachtte, maar dat maakte het verhaal niet minder goed. Ten eerste: al die zeehonden! Ik wil nu zo graag langs het WEC, want volgens mij heeft Susan heel nauwkeurig beschreven hoe het daar precies gaat.

"Soms heb je gewoon iemand nodig die je vasthoud als je wankelt. Ik ben trots dat ons team bestaat uit mensen met zulke grote harten."

Zoals ik al zei, was het totaal niet wat ik had verwacht. Ik dacht dat de zeehonden op de achtergrond zouden blijven en dat het verhaal vooral over romantiek en Mia zou gaan. Maar het ging hoofdzakelijk over Mia's werk in de opvang, haar relatie met haar vader, en pas tegen het einde kwam er romantiek bij kijken. En dat was helemaal prima. Dit boek was zo mooi geschreven, en je voelde duidelijk hoeveel Mia om de zeehonden gaf. Dat was echt prachtig om te lezen en zorgde ervoor dat ik zelf ook van de zeehonden ging houden.

"Alles wat ik heb gewenst, is anders allemaal uitgekomen vanavond."

Het feit dat de romantiek zo op de achtergrond bleef, vond ik heel verfrissend. Meestal draait het puur om de romantiek terwijl de rest van het leven naar de achtergrond verdwijnt. Maar zo is het in de realiteit natuurlijk niet. Het voelde dan ook echt alsof je werd meegenomen in Mia's werk en haar leven daaromheen.

Dit is dus een heerlijk boek, dat supersnel wegleest en ervoor zorgt dat je geobsedeerd raakt door zeehonden.

Meer recensies van magicalbookarchive