Middelmatig kerstverhaal
Ik ben dol op de kerst EN op honden. Het boek wordt bestempeld als een kerst boek. Echter zitten er maar weinig kerst aspecten in verwerkt. Dit boek had ook plaats kunnen vinden buiten de kerstdagen. Het verhaal over de hondenopvang en Charlie en Cal had namelijk ook in hartje zomer kunnen plaatsvinden.
Ik vond het einde een beetje afgeraffeld, ik had wat meer diepgang willen zien in de relatie tussen Cal en Charlie in plaats van het hele boek lang getouwtrek of het nu wel of niet ging gebeuren terwijl het vanaf het begin al duidelijk was dat die twee samen moesten komen. Ik vond de verschillende karakters van de honden wel erg leuk en dat Valko er was om Charlie te helpen zodat ze het niet allemaal alleen hoefde te doen.