Een fascinerend en sterk verhaal dat een vernieuwde kijk geeft op de laatste dagen van Christus.

marcelsplinter 17 december 2024
De schrijver Alexander von Schmidt, legt op sterke wijze de relatie tussen het heden en het verleden, in de manier waarop de hoofdstukken elkaar in de tijd afwisselen. De twee op het oog verschillende verhalen, grijpen steeds meer in elkaar. De grens van wat is echt en wat fictie is, wordt steeds meer vertroebeld. En dat maakte dat ik het boek maar moeilijk los kon laten. Hoewel ik wel wat Bijbelkennis heb uit het verleden, werd ik geprikkeld om op zoek te gaan naar het antwoord op vragen die naar boven kwamen. Bijvoorbeeld over het feit dat er meerdere verzen zijn over de laatste dagen van Christus. En dat er ook opvallende verschillen zijn, met mogelijk grote gevolgen. Al nieuwsgierig geworden?
Als je een beetje interesse hebt in het Bijbelse verhaal, de Roomse kerk en de mystiek? Dan is dit zeer goed geschreven boek een absolute aanrader!