Viral in Japan

Marjo 10 juli 2025
Het feit dat Susan dit boek geschreven heeft op verzoek van Harper Collins Japan blijf ik echt geweldig vinden. En Susan zou Susan niet zijn, als zij geen research zou doen. En dat is ZO goed te merken. Het reilen en zeilen binnen de zeehondenopvang is namelijk zo ontzettend goed beschreven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sexy molenaar of de schattige Kiko. Natuurlijk zit er ook nog een diepere laag in het boek met de vader van Mia en een bezoekje van een personage uit 1 van haar eerdere boeken.
Al met al is het een heel erg fijn en leuk boek, dat ik in een weekendje heb uitgelezen.

Dus wil je eens een kijkje nemen bij WEC Waddenzee, maar is Lauwersoog net te ver rijden? Pak dan alsjeblieft dit boek!! Of als je net in Lauwersoog bent geweest en je moet iets doen op de terugweg: lees dit boek. Of je geniet van de zon en hebt even niets om handen: pak dit boek.

Meer recensies van Marjo