Wat een debuut!!
Geef de duivel wat hem toekomt gaat over de bewoners van Duncan House, een huis in een plaatsje vlakbij New Orleans. Henry en John Duncan zijn de eigenaren van het landgoed. Zij hebben uit financiële noodzaak het huis omgebouwd naar een kleinschalige woonresidentie voor ouderen.
Twee bewoners van dit huis worden op gruwelijke wijze vermoord en dit lijkt verband te houden met een duister geheim van John…
Ik hou echt enorm van een goede thriller. Zeker als de auteur kleine details in het verhaal noemt, die onbelangrijk lijken, maar uiteindelijk juist kleine aanwijzingen zijn. Dit was zeker aanwezig in het boek van Monique! Ik heb zelfs de neiging om het boek nog een keer te lezen. Juist om te zien of er kleine hints zijn die ik gemist heb.
Ik het begin maak je kennis met de hoofdpersonages en alle bewoners van het landgoed. Ik snap waarom dit zo gedaan is, maar het was wel enorm veel informatie. Hierdoor duurde het iets langer voor ik echt in het verhaal zat. Maar zodra de eerste persoon het hoekje om ging, zat ik er in!
Zonder twijfel 4 sterren!
Zonder twijfel 4 sterren!