In tweestrijd
Mijn mening over het verhaal en mijn mening over de schrijfstijl verschillen nogal van elkaar. Daarom ga ik allebei apart benoemen.
De schrijfstijl is niet waarvan ik hou. Vooral in de eerste hoofdstukken worden er lange zinnen gebruikt met weinig of geen komma's. Dat zorgde ervoor dat ik, normaal een behoorlijk snelle lezer, soms drie keer een zin moest lezen voordat ik begreep wat er stond. Daarnaast maakte de schrijver bijna altijd de aantal-fout. Aantal is enkelvoud. En heel regelmatig gebruikt hij een meervoudsvorm in combinatie met dat woord aantal. Noem me een #@_#_#@, maar ik kan me daar soms zodanig aan ergeren dat het mijn plezier vermindert
Maar dan het verhaal. Wat een ontzettend leuk verhaal is dit! Alles zit erin, spanning, reizen, mysterie, liefde. Doordat gecodeerde berichten erg belangrijk zijn in dit boek, deed het me denken aan de verhalen van Dan Brown en ik hou ook van de verhalen van Dan Brown. Ik vond het echt leuk om met Linda de wereld over te reizen en steeds een stukje dichter bij de oplossing te komen. Hoe het verhaal afloopt was voor mij echt wel onverwacht.
Ik ben erg blij dat ik op het laatste moment uitgenodigd werd om mee te doen aan deze blogtour. De blogtour is ter promotie van het verschijnen van het ebook. Alle commissie, zowel voor het ebook als voor het papieren boek gaat naar de voedselbank. Ik wil Matthijs Huizinga hartelijk bedanken voor dit e- recensie exemplaar.