Een van ons liegt
Het is een Amerikaanse auteur.
Ze staat bekend om haar mysterie bij tieners die geheimen en leugens moeten verwerken.
Het is een spannend boek, en het houdt mijn aandacht vast.
Er komen verschillende thema's aan bod zoals jezelf ontdekken, vriendschappen sluiten maar vooral eerlijk zijn.
Mijn gevoel bij dit boek is dat het een sterk boek is dat je zeker helemaal gelezen wil hebben.
Inhoud:
Het is een boek dat gaat over 5 tieners die moeten nablijven.
Ze hebben allemaal een eigen karakter .
Tijdens de strafstudie sterft er 1 van hen.
De politie wordt erbij gehaald en iedereen ondergaat een gesprek, hierdoor heeft de politie al snel door dat dit geen toevallig overlijden is.
Elke vriend van de overleden Simon heeft een geheim dat Simon ontdekt heeft. Simon wil dit openbaar maken door een roddel - app aan te maken. Dus iedereen heeft een motief. Het doel van dit boek is het "uitzoeken wie het gedaan heeft"?
Beoordeling:
Het boek bestaat uit meerdere hoofstukken. Elk hoofstuk vertelt over de verschillende personages, zodat je meer te weten komt over hen. Het is een vlot boek dat als "echt" overkomt, het leert jezelf aanvaarden in de maatschappij.
Slot:
Iedereen heeft iets te verbergen in zijn leven. Vertrouwen en eerlijkheid zijn belangrijk in het leven