Hartverscheurende dark romance
Het universum van de jonge Riley en Fabian draait om elkaar. Maar wat als familiegeheimen zelfs de puurste vorm van liefde weten te verscheuren? Hoe ver zullen ze gaan om de genen die ze het meest liefhebben te beschermen? Terwijl Riley haar dromen weet te verwezenlijken, vecht Fabian tegen zijn grootste nachtmerrie. Zullen zij ontsnappen uit dit verhaal met een onmogelijke tweestrijd en hartverscheurende plottwists die de strijdlust in heb aanwakkert?
Deze zinderende dark romance van Jennifer Jay gaat over het beschermen van duistere geheimen, het overwinnen van je innerlijke demonen en verlies. Naast heerlijke spice zitten er ook dark en taboo romance scènes in, dus lees vooraf de trigger warnings. Wel vond ik dat mede onderwerpen juist voor diepgang zorgden in het verhaal. De trauma bonding voelde niet overdreven maar juist heel oprecht bijdragen aan het verhaal en bij het einde moest ik wel echt een traantje weg pinken. Ik huil zelden tijdens het lezen maar zeker in de tweede helft van het boek, is de emotie gewoon voelbaar.
Ondanks wat schoonheidsfoutjes, vind ik dit boek echt een aanrader voor dark romance lezers die graag Nederlandse of Vlaamse auteurs supporten. Het Vlaamse taalgebruik was even wennen, maar ik miste de dark romance uitdrukkingen die we allemaal zo lekker vinden ik het Engels hier helemaal niet. Vlaams kan blijkbaar ook best sexy zijn..