Een heerlijke office slowburn boek.

MichelleWolf 02 september 2025
Wat een HEERLIJK verhaal was dit weer van Nicole. Wat heb ik hier van genoten. Ik vloog door het boek heen omdat het zo fijn leest.

Het verhaal lees je vanuit de twee hoofdpersonen Fay en Desmond, wat heel fijn is, omdat je zo beide personages goed leert kennen . Regelmatig hard op moeten lachen om bepaalde scènes in het boek.

Ook krijg je voornamelijk in het begin nog wat kleine verwijzingen naar Vermist : Kerstelfje. (Ik zou je aanraden om deze novelle wel even van te voren te lezen.)

De schrijfstijl van Nicole is heel prettig, waardoor je echt door het boek heen vliegt. Het boek bevat humor, (veel) liefde, vriendschap, hechte families. Maar ook een stukje gehad, dat ik echt hoopte dat het goed zou komen.

Ik kan dit boek echt iedereen aanraden, die van humor, man in pak houd. Spice, grumpy VS sunshine en voornamelijk slowburn..

Lieve Nicole , wat een prachtig verhaal heb je weer neer weten te zetten. Ik kijk echt uit naar het volgende deel. Maar eigenlijk naar al je boeken. Je bent echt een schrijfster geworden waarvan ik alles wil lezen.

Aprilbooks en Nicole bedankt voor de recensie-exenplaar

Meer recensies van MichelleWolf