Wederom een heerlijk boek

MichelleWolf 28 september 2025
Wat een heerlijk boek was dit weer van Marjon. Je vliegt er doorheen. De personages zijn leuk en goed uitgewerkt, ik ben echt gaan houden van Esmee, Ralph en Joshua.

Wat ik ook erg leuk vind, is dat dit boek zich afspeelt in kleine plaatsen van de gemeente Tubbergen. Vind ik ook wel eens leuks ipv de grotere bekendere gebieden. Het voelt zo heerlijks dorps aan.

Daarbij is het ook totaal iets anders dan wat we van Marjon gewend zijn. Dit keer geen zakdoekjes nodig, zoals ik dat wel nodig had bij De Liedfabriek. Is alles rozengeur en maneschijn? Nee zeker niet er zitten zeker diepere lagen in het verhaal. Al met al een heerlijk verhaal, waar ik geen genoeg van kon krijgen.

Lieve Marjon, Wat ben ik ongelofelijk trots op jou ! Je hebt wederom een prachtig verhaal weten neer te zetten waar ik geen genoeg van kon krijgen, hoop eigenlijk toch nog op een vervolg. Laat je niet lijden door hoe goed andere auteurs hun boeken verkopen. Weet dat jij er ook mag zijn, want jou boeken zijn fantastisch, jij bent een fantastische vrouw ! Ik sta altijd achter jou !

Meer recensies van MichelleWolf