Om mee te blijven dromen
Dit boek is zo intrigerend en geweldig geschreven dat ik het haast niet kon wegleggen. Toen ik zag dat er ook een luisterboek van was heb ik dat opgezet. De tekst werd versterkt door de muziek die de schrijver van het boek zelf had geschreven. Daardoor kon ik helemaal wegdromen in het verhaal.
Het verhaal is eigenlijk een soort van drie verhalen in 1. Het is zonde om de clou te verklappen, dus ga ik geen inhoud beschrijven. Alleen dat het over het leven van een meisje gaat dat Cato heet. En dat ik vaak heb gelachen om het taalgebruik, zelfs bemoedigend yes riep wanneer er een stap in de goede richting werd gezet of er een rake tekst stond.
Kortom ik zat er helemaal in. En het maakte dat ik anders naar de wereld ben gaan kijken. Met meer nieuwsgierigheid.