Sterrenkind Mercutio, buitenaards !
Beck Palmas heeft met Sterrenkind een intrigerende sciencefiction roman geschreven.
Sterrenkind begint met de boodschap:
“Hallo Mercutio, wanneer je dit hoort is deze versie dood..”
Mercutio ziet in haar dromen dat ze dodelijk gewond raakt. Als een teruggehaalde kopie van haar stervende zelf krijgt ze de opdracht terug te gaan naar haar thuis.
Helaas heeft haar voorganger haar niet verteld wat ze daar moet doen.
Beck Palmas heeft een buitenaards sciencefiction verhaal geschreven. Een verhaal dat je als leek kunt gaan lezen en waar je rustig aan vertrouwd raakt met reizen tussen sterren, wormgaten, het heelal, de galactische verbindingen, ruimteschepen de vele mogelijkheden die fantasy biedt.
Daarnaast is dit een verhaal over ongekende en spirituele emoties. Ze worden door Beck Palmas onder woorden gebracht zodat iedereen het kan begrijpen en kan meevoelen.
Dus een sciencefiction verhaal vol emotie ook nog gecombineerd met een spannende tikkende klok en een emotionele diepgang die je niet loslaten waardoor je gaat nadenken over de meest aparte dingen, over telepathie, over stemmen in je hoofd, over omgaan met jezelf met je sterfelijkheid en nog veel meer.
Beck Palmas hartelijk dank voor deze ervaring. Ik raad dit boek van harte aan gewoon om eens kennis te maken met sciencefiction of om een mooi verhaal te lezen. Het is echt geweldig.