Opnieuw een prachtig deel van de Cappuccino Club

mijnboekenkast1991 27 oktober 2025
Na de eerste twee delen van de Cappuccino Club, is hier dan nu ook deel 3! En wat voor een deel! Michon heeft het weer voor elkaar gekregen om een filmisch deel te schrijven. Ik hoop serieus dat er van dit soort series echt een keer een aantal Netflix afleveringen wordt gemaakt .

In de vorige delen kreeg je al een glimps van Bo en haar bloemenwinkel te lezen, maar nu is het tijd voor haar verhaal.

Het verhaal is zo geschreven dat het gemakkelijk te volgen is. Je kan er zelfs instappen zonder de eerste 2 delen gelezen te hebben (al zou ik dat zeker niet aanraden). De haat liefde verhouding tussen de twee hoofdpersonages zorgt ervoor dat je het verhaal blijft lezen. Daarbij is de chemie tussen Bo en Max echt heeeeerlijk ik ben dol op verhalen waarbij het aantrekken en afstoten van elkaar aanwezig is. Daarbij zorgen Bo haar financiële problemen ook wel voor de nodige cliffhangers.

Meer recensies van mijnboekenkast1991