Pareltje van Tessa Bailey
Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik iets bevoorrecht ben. Er zijn een aantal buitenlandse schrijvers die ik enorm kan waarderen, waaronder Tessa Bailey.
Dit boek is dan ook een ware parel van Tessa Bailey. Het heeft romantiek, empowerment, humor, spanning en een fijne opbouw. De spanning in het boek wordt dan ook enorm goed gebruikt om de romance tussen de twee hoofdrolspelers te kunnen vertellen.
Het boek gaat over Georgie, een vrouw die uit een bouwfamilie komt. Haar vader is als aannemer begonnen met een bedrijf, haar broer heeft het over genomen en haar zus helpt mee met de ontwerpen voor de verbouwingen. En Georgie? Die verdient haar geld met het vermaken van kinderen als clown op feestjes. Al wil ze maar al te graag haar werk wat meer uitbreiden. Georgie besluit om samen met een vriendin en haar zus dat zij hun dromen moeten najagen. Waarom zou je dromen, dromen moeten blijven?
Ondertussen is Travis flink bezig om zijn leven weer op orde te krijgen. Wegens een blessure kan hij zijn prof sport carrière niet meer oppakken. Alhoewel thuis blijven zitten en een zwijnenstal van zijn appartement maken is ook geen optie. Zijn beste vriend (Steven) heeft een familiebedrijf in de bouw. Hij biedt hem een tijdelijke baan aan als bouwvakker. Maar die baan als sportcommentator lonkt wel. Alleen hoe komt hij nu van die titel vrouwenverslinder af?? Want met die titel neemt niemand hem serieus....