Heerlijk boek om in weg te dromen
Een heerlijke roman die je zeker goed doet voelen zodra hij is afgelopen. De schrijfstijl laat je enorm meeleven in het boek, er is veel aandacht besteed aan het omschrijven van de personages en de omgeving. Hierdoor kom je vrij snel in het boek en is wegleggen best lastig. De bijna 100 pagina's lazen heerlijk weg. Het boek heb ik dan ook zeker op de bank met een heerlijke kop warme chocolademelk weg kunnen lezen.
Ben benieuwd naar meer van deze schrijfster!
Lizzy heeft een eigen boekenwinkeltje waar de zaken vrij goed gaan. Mensen komen en gaan, maken een babbeltje en kopen zo nu en dan een boek. Als er tegenover haar een nieuwe boekenwinkel wordt geopend, veranderd er veel voor Lizzy en haar kleinere boekwinkeln. Lizzy wordt behoorlijk nieuwsgierig. Het blijkt te gaan om een grote ondernemer, met een arrogante manager (Bram)die er een dubbele agenda op na lijkt te houden.
Als Lizzy tijdens de herfstfair ook nog met de beste man moet gaan samenwerken, voor het goede doel, is Lizzy helemaal geïrriteerd. Moet ze echt alles zelf doen? Of zit er een verhaal achter die dubbele agenda van Bram?!