Een verhaal in een verhaal
Gelezen als luisterboek
Wat was dit heerlijk om te luisteren.
De voorlezers zijn echte echt pro’s en passen perfect bij de personages.
Ik vind het zo’n meerwaarde dat iedere personages z’n eigen stem heeft. Well done voor diegene die deze keuze heeft gemaakt.
Te tittel. Mooi. Meerdere opties om te interpreteren vind ik en hiermee zeer zorgvuldig gekozen.
In de eerste instantie begint het met 2 totaal verschillende verhalen. Puk en Cees, maar wat is de link? Die wordt steeds duidelijker naar mate dit verhaal vordert.
En wat voor ‘n verhaal, wat goed geschreven! Een verhaal in een verhaal over boeken en verhalen schrijven. Ik vind schrijven van een boek zo knap. Laat staan wanneer er meerdere verhalen zo in elkaar verweven zijn.
De personages zijn soms herkenbaar en soms zo ver van je bed dat het interessant is om juist deze kant beter te leren kennen.
Daar waar een boek wel eens saai kan zijn (meestal ergens in het midden) is dat nu helemaal niet zo. Nu was er tijd om de gedachtes van de personages na te gaan. Ook hier was het soms herkenbaar en soms ziek. Die schommelingen van emoties door de karakters maakt het voor mij echt interessant om te lezen.
Mijn gevoel ging van hot naar her en dat vond ik heerlijke. Het enigste wat ik stom vond is dat het veel te snel uit was.
Sorry dat ik in herhaling val maar dit boek moet je echt luisteren. De stemmen bij de karakters is echt spot-on.
Wat was dit heerlijk om te luisteren.
De voorlezers zijn echte echt pro’s en passen perfect bij de personages.