De waarheid laat zich niet begraven
Dit is een relatief dun boek waardoor ik ‘m snel uit had en ik vond dat niet erg.
Ik bedoel, hierdoor gebeuren en snel veel dingen. Geen lange gesprekken. Niet lang, ik tast in het duister, maar vlot geschreven. duidelijk en recht voor z’n raap. De hoofdpersoon spreekt mij wel aan hoewel het vreemd te lezen is wanneer je zelf Maaike heet. Das toch anders. Maar net als ik is deze Maaike lekker nuchter en bijt ze zich vast aan iets wat ze graag onderzocht wilt hebben.
De setting vind ik passend bij de sfeer die donker is met veel geheimen. Het ontrafelen van deze geheimen wordt goed neergezet. Elke keer een tipje van de sluier.
De onderwerpen die langskomen zijn boeiend, zoals trauma en misleiding en het plot is goed uitgewerkt.
Ik wil wel meer lezen over mijn naamgenoot.
Echt wel een aanrader als je een snel een spanned verhaal tot je wilt nemen!
Ik wil wel meer lezen over mijn naamgenoot.
Echt wel een aanrader als je een snel een spanned verhaal tot je wilt nemen!