Zij wil het verleden vergeten, maar iemand kent haar geheim
Gelezen als luisterboek.
Het Luisterboek heeft me vanaf de eerste zinnen meteen gepakt. Wat een fijne stem heeft Linda Verstraten. Zij kan me echt alles vertellen, ik luister. Wat mij betreft hoort zij in mijn top 10 thuis met de meest fijne stemmen. Misschien zelfs wel top 5.
De spanning in het boek bouwt gestaag op, vooral tijdens de angstaanjagende zoektocht door de straten van Amsterdam. Joy's complexe karakter en het duistere geheim uit haar verleden maken het verhaal best persoonlijk. Het boek is actueel, met verrassende plotwendingen en een vleugje mysterie.
Een absolute must-read voor liefhebbers van psychologische thrillers!
Een absolute must-read voor liefhebbers van psychologische thrillers!