Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Bloedheet
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 25 4 38 3 14 2 0 1 0

Bloedheet

77

Gelezen 85 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 65 Favoriet 7 Recensies 23
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 3   Topics 0
Fee Wilkens is eerstejaars student geschiedenis in Leiden. Sinds enkele maanden woont ze, met haar beste vriendin Rox, in het appartement dat haar ouders voor haar hebben gekocht.
Tijdens de voorbereidingen van haar vaders vijftigste verjaardag, doet Fee een schokkende ontdekking die veel vragen bij haar oproept. Wat is er precies gebeurd in het verleden rond het familiebedrijf in Apeldoorn, Spa Resort Het Kristal? Wat staat er in het dagboek van oom Bas, dat hij schreef in de gevangenis? En wat ziet de knappe Joey eigenlijk in Fee?
Dan sterft er een familielid. Dat Fee nieuwsgierig is, komt nu goed van pas. Ze besluit samen met Rox op onderzoek uit te gaan. Ze moet weten wat het sterfgeval heeft te maken heeft met haar verleden.

Annet Hulst, initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl, debuteerde in maart 2020 met de spannende young adult Privacy Live. Ze woont met haar gezin in haar geboortestad Leiden en werkt als IT Risk Manager in de financiƫle sector. In haar vrije tijd schrijft ze, leest ze boeken in alle genres en brengt ze met regelmaat een bezoek aan de sauna.
q
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
LetterRijn
Eerste editie
14 mei 2021
Laatste editie
14 mei 2021
ISBN
9789493192119 , 9789493192133


Boekinformatie wijzigen


Recensies (23)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Bloedheet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken