Advertentie

Dezelfde personen als in de vorige boeken komen in het verhaal voor en het speelt zich af in de tijd voor kerst en natuurlijk in Barcelona.
Fermin heeft nu de hoofdrol die op het punt staat om te gaan trouwen met Bernarda.Hij werkt in de boekhandel van Sempere en zoon, de zoon is Daniel en daar is Fermin goed bevriend mee. Daniel en zijn vader hebben grote zorgen over de financien van de winkel want ondanks de vele mensen die langs de winkel lopen is er niemand die even stil blijft staan om in de etalage te kijken of zelfs maar naar binnen te komen om een boek te kopen.Daniel bespreekt het met zijn vader en vertelt hem dat Fermin een voorstel heeft gedaan om de etalage eens goed te gaan veranderen.
Sempere senior die op dat moment met de boekhouding bezig is denkt eens goed over dat voorstel na en ineens zegt hij tegen Daniel je moet even op de winkel passen want ik ga even weg.
Terwijl Sempere senior weg is komt er een heel vreemd persoon in de winkel en koopt dan het duurste boek van De Graaf van Montecristo en vanaf dat moment is het nog maar de vraag of het huwelijk van Fermin wel door kan gaan want alles komt nu op losse schroeven te staan.Fermin loopt met een groot geheim rond en weet niet wat hij ermee moet doen, het vertellen aan Daniel of niet.
Daniel weet op dat moment ook niet of hij het moet vertellen aan Fermin van de vreemde man die in de winkel is geweest om het duurste boek
te kopen.Dan vertelt Daniel het op een gegeven moment aan Fermin en hij merkt meteen dat Fermin schrikt en er meer over weet.Ze stellen het zo lang mogelijk uit om er over te praten maar Daniel is van plan om Fermin aan het praten te krijgen om achter de waarheid te komen en spreekt
dan op een gegeven moment met Fermin af om eens te praten over alles.
Het is weer een fantastisch boek om te lezen en als je er in begint is het moeilijk om het boek even weg te leggen want je wilt doorlezen.
Het boek is erg spannend en zit vol met intrige's en emotie's en vriendschap sp

Reacties op:

1149
De gevangene van de hemel - Carlos Ruiz Zafón
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners