Niet best
Het eerste deel van deze serie vond ik echt heel leuk. Ik was dus behoorlijk enthousiast om hier aan te beginnen. Maar het viel behoorlijk tegen.
De twee hoofdpersonages zitten totaal niet op een lijn. Het hele boek bevat zoveel miscommunicatie, en naar mijn mening te weinig “opnieuw verliefd worden”. Terwijl Lynn Painter juist goed is in die scenes schrijven.
En dan op het einde zijn ze het opeens wel met elkaar eens?
Ook heeft Liz nooit gezegd dat de relatie met Clark nep was, wat mij ook stoorde. Ze had ook echt prima de kans, zeker op t moment dat Wes vertelde dat die niet was vreemdgegaan.
Plus, voor mij is het ook onrealistisch dat als je elkaar twee jaar niet hebt gezien dat je nog steeds verliefd bent op diegene? Hoe werkt dat?
Er zaten ook echt wel leuke stukjes in, maar ik zou een ander toch echt aanraden om alleen deel 1 te lezen.
En dan op het einde zijn ze het opeens wel met elkaar eens?