een 5 sterren eye-opener
5 sterren voor Sharon Faber
Een eye-opener wat betreft het analyseren van verhalen, eerst om andermans verhalen te doorgronden, heel illustratief gedaan aan de hand van filmfragmenten, animaties, sprookjes en mythologie, daarna om die kennis om te buigen en in te zetten voor je eigen verhaal.
Fictie of non-fictie, de vraag wat is “waarheid”, kun je feiten en data objectief waarnemen / “waar”-nemen? Eea prachtig uitgelegd aan de hand van de kleuren in de dauwdruppel, of de regenboog: hetzelfde fenomeen, door iedereen verschillend waargenomen.
Het boek is een bijzondere en waardevolle hulp om zelf aan de slag te gaan.
Leesboek en werkboek tegelijkertijd. Mijn dank is groot, sprookjessmid!
Het boek is een bijzondere en waardevolle hulp om zelf aan de slag te gaan.
Leesboek en werkboek tegelijkertijd. Mijn dank is groot, sprookjessmid!