Fantastisch

Nakitaslibrary 12 februari 2024
Het verhaal leest lekker weg. De schrijfstijl is zo fijn dat je door de bladzijdes heen schiet. Je ziet ook meer ontwikkelingen bij de auteur naar voren komen en ziet de kwaliteit in een stijgende lijn omhoog gaan. Je zit geboeid in het verhaal en wilt meer weten. Ze zitten op een schip die niet te besturen is en er liggen allemaal gevaren op de loer. Het enige wat ze kennen is elkaar, maar is dat genoeg om ongeschonden door dit avontuur te komen ? Ze moeten het volk helpen in ruil voor kennis, maar zijn ze aan het einde nog net zo blij met deze keuze?

Het verhaal heeft lekker veel actie en het leest zo fijn weg dat je het verhaal steeds oppakt om verder te gaan. Het is avontuur, ze leren iets nieuws en daardoor blijft het boeiend om te lezen. Je voelt met de karakters mee en krijg empathie voor ze. Het verhaal is goed onderbouwd en ik ben fan. Daarom geef ik het verhaal 5 sterren

Meer recensies van Nakitaslibrary