Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Mathias Maho Auteur

Hebban-auteur


9 lezers volgen deze auteur

Mathias Maho

Een creatieve duizendpoot, zo zou je me wel kunnen omschrijven. Ik hou ontzettend veel van dieren en schrijven maar ben daarnaast ook nog bezig met het opmaken van auto's, muziek en verzorgen van planten. Schrijven is een liefde die ik al heel erg lang in mijn hart draag. Het begon in de lagere school met kleine toneelstukjes die ik dan samen met mijn vrienden opdroeg tijdens de les (soms voor extra punten). In die periode kreeg ik voor het eerst de smaak te pakken met het fantasy genre, onze verhalen waren steeds gevuld met monsters en magie. Als auteur probeer ik deze warmte te vertalen in woorden, zo is mijn reeks Ruiters van de Nacht tot stand gekomen. Hierin combineer ik fantasy met luchtige kennis over dieren door hen zelf een stem te geven. Ach, als schrijver steek je toch altijd wel een stukje van je eigen ziel in een verhaal, denk ik dan.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Mathias Maho