Heerlijk cosy!
Ik moest in het begin even inkomen, maar het luisterboek is zeker een aanrader. Het is superfijn ingesproken en daardoor kwam ik makkelijker in het verhaal dan wanneer ik het zelf zou lezen. Ik denk dat als ik het sneller had opgepakt na deel twee, ik er nog beter in had gezeten.
Het verhaal is heerlijk cosy, maar er gebeurt toch genoeg. Daardoor wil je ook steeds verder luisteren. Soms is een cosy boek zonder al te veel poespas precies wat je nodig hebt, en dat had ik op dat moment echt even nodig.
Quote:
“Shadow lag met zijn kop in mijn schoot en ik hield hem zo stevig vast dat je zou denken dat ik hem was kwijtgeraakt, zoals ik Wendel was kwijtgeraakt, en h nu weer had gevonden”
Quote: