Queen Feyre
Wauw, what a ride.
Hof van Vleugels en Verwoesting is het derde deel in de bloedstollende serie Het Hof van Doorns en Rozen van Sarah J. Maas. In dit boek staat de spanning op scherp: Feyre keert terug naar het Lentehof — niet uit liefde, maar uit wraak.
Wie is er beter geschikt om informatie te verzamelen dan de vrouw waar Tamlin nog altijd gevoelens voor heeft? Onder het oppervlak broeit verraad, en Feyre speelt een gevaarlijk spel. Ze doet alles om haar familie en haar volk te beschermen, terwijl de dreiging van oorlog steeds dichterbij komt.
De oorlog breekt sneller uit dan verwacht. Wie zal zich als bondgenoot aansluiten bij het Nachthof — en zijn ze wel echt te vertrouwen? Heeft Feyre haar missie bij het Lentehof volbracht? En is het haar gelukt om hun leger te breken?
Deze serie heeft me compleet in zijn greep. Ik betrap mezelf erop dat ik haast niet verder durf te lezen, bang dat het straks ophoudt. Wat moet ik doen als dit voorbij is?
Feyre’s ontwikkeling is bewonderenswaardig — van een onzeker meisje in het eerste deel groeit ze uit tot een strategische, sterke en zelfverzekerde vrouw die haar eigen lot bepaalt. In dit deel zie je pas echt hoe badass ze is geworden: intelligent, moedig en bereid om alles op het spel te zetten voor wat/wie ze liefheeft.
Dit boek is een achtbaan van emoties: spanning, romantiek, zorgzaamheid, verdriet… tot aan stromende tranen toe. Sarah J. Maas weet je volledig in haar greep te houden met haar meeslepende schrijfstijl en oog voor detail. Haar wereld is zo levendig en intens dat het voelt alsof je er zelf in rondloopt.
Op sterren die luisteren en dromen die uitkomen.
Dikke vette 5 sterren voor mij!!
Op sterren die luisteren en dromen die uitkomen.
Dikke vette 5 sterren voor mij!!