Wie durf jij te vertrouwen?
In Jij Ik Zij neemt Sue Watson je mee in een beklemmende en psychologisch geladen thriller over vriendschap, vertrouwen en de dunnen grond tussen waarheid en waanzin. Het verhaal volgt Rachel, een moeder die langzaam verstrikt raakt in een web van manipulatie, geheimen en steeds dreigendere gebeurtenissen die haar veilige leven op losse schroeven zet.
Wat begint als een intrigerend mysterie rondom een nieuwe vriendin, mondt uit in een intense strijd om controle, geloofwaardigheid en uiteindelijk overleving. Watson slaagt erin om de lezer continu op het verkeerde been te zetten, met subtiele aanwijzingen en overtuigende plottwists. De onderhuidse spanning is bijna tastbaar en de opbouw naar de ontknoping meeslepend en beklemmend.
De kracht van het boek zit in de geloofwaardige karakters, het sluipende wantrouwen dat zich meester maakt van de hoofdpersoon en het thema van gaslighting dat kwam verweven is in het verhaal. Zelfs wanneer de waarheid aan het licht komt, blijft de twijfel nog even hangen. Precies zoals een goede psychologische thriller moet doen.