Frank Goodwin for the win

Olivier1996 06 februari 2026
Ik val maar meteen met de deur in huis. Ik ben opgegroeid met en in de belevingswereld van de heer Quint. Nu hij voor de tweede keer de tijd en de moeite neemt deze in boekvorm te presenteren. Kan ik alleen maar juichen. Vroeger maakten we samen tekeningen over epische veldslagen, monsters en gangsters. Nu heeft hij de letteren gevonden om zijn fantasieën te waarborgen.
De slapende berg was een epische zoektocht in spirituele sferen,”deli city” een gangsterverhaal met een iets nihilistischere inslag. Van mij mogen die spiritualiteit en grotere thema’s uit de slapende berg terugkomen in Deli City 2. Als er een vervolg komt?! Ik verheug me er al op!

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.