Liefde als een achtbaan?
Het was fijn om terug in Wishing Wood te zijn. deel twee van deze reeks, waarin we het verhaal volgen vanuit Meadow en Bear. In het eerste deel volgden we Bear’s broer River. En het laatste deel gaat over hun broer Heath. De drie broers runnen samen een boomhutten vakantiepark.
Meadow koestert vanaf haar jeugd al gevoelens voor haar beste vriend Bear. Na een onschuldige jeugdzoen gevolgd door een reeks misverstanden is Meadow de hoop op een toekomst samen voorgoed verloren. Maar wat Meadow niet weet is dat Bear ook al die jaren al verliefd op Meadow. Echter heeft Meadow samen met Heath (Bear’s broer) een 7 jarige dochter, Star, wat het allemaal gecompliceerd maakt.
Wanneer de vrienden elkaar uitdagen voor een dating challenge, zorgt dit voor hilarische, awkward maar vooral romantische situaties waarin ze samen belanden.
Durven ze hun gevoel naar elkaar toe uit te spreken?
Naast Meadow en Bear komen ook de personages van deel 1 weer voorbij.. zoals oma Amelia, de oma van de drie broers. Amelia vindt het vooral heeeel moeilijk om zich niet te bemoeien met het liefdesleven van haar kleinzoons.
Jammer dat de plek fictief is want wat zou ik graag een keer naar deze mooie plek gaan. Ik heb Wishing Wood en de personages in mijn hart gesloten.