I want coffee and a puppy
Annabel heeft alles goed voor elkaar. Een goede baan, een stabiele relatie en een hechte vriendinnengroep. Maar is ze wel gelukkig? Tijdens een saaie vergadering dwaalt ze af en schrikt dan van haar eigen gedachten.
“ Wat als ze een heel ander leven zou hebben? Hoe zou dat er dan uit zien? “
Wanneer haar buurvrouw Betty van de trap is gevallen, besluit Annabel haar te helpen zolang zij moet revalideren. Ze neemt, tegen de zin van Laurens in, verlof van haar werk om Betty te helpen met de zorg voor Nibbit, een schattige mini labradoodle pup, en neemt ze het werk over in het koffiezaakje van Betty haar zoon dat Betty tijdelijk draaiende houdt. En dat terwijl Annabel helemaal geen koffie lust!
Het leventje van een Barista bevalt Annabel wel. Haar vriendinnen komen om de haverklap langs. Tussendoor maakt ze heerlijke wandelingen met Nibbit.. wilt ze eigenlijk nog wel terug naar die saaie kantoorbaan?
Wanneer ze de knappe zoon van Betty ontmoet, worden haar gevoelens zeer op de proef gesteld.
De struggles van Annabel komen voornamelijk voort uit de hoge verwachtingen van haar vriend en haar moeder. Ik vond dit goed beschreven maar dat onderwerp had wel iets meer diepgang mogen hebben.
Toen ik de eer kreeg om mee te doen aan deze blogtour, besloot ik eerst Vensterbankflirt te lezen, deel 1 van deze reeks, waaardoor ik me al een soort onderdeel voelde van de vriendinnengroep van Annabel.
De momenten met haar vriendinnen vond ik dan ook weer erg gezellig. En leuk dat de personages weer voorkomen in dit boek. Omdat ik zelf een zelfde soort vriendinnengroepje heb voelde het alsof het m’n eigen vriendinnen zijn.
Als koffie lover is dit boek echt voor mij weggelegd. Ik heb het dan ook denk ik niet gelezen zonder een kopje koffie erbij ;) al met al een heerlijke feelgood! Ik vond het heel overtuigend geschreven. Zou bijna een koffiezaakje willen beginnen en een pup aanschaffen!