hartverwarmende feelgood
In “Als je Wint” volgen we het leven van Tess de Vries. Tess heeft een relatie met Vince. Ze wonen samen in het huis van haar overleden moeder. Tess had een hele hechte band met haar moeder en mist haar ontzettend, maar ergens voelt ze wel haar aanwezigheid. En dat stelt haar gerust. Haar vader is overleden toen ze bijna 3 jaar oud was. Haar enige familie zijn nu nog haar oom en tante en neef Justin, tevens haar allerbeste vriend.
Justin vertrouwd Vince voor geen meter. Hij is van mening dat Vince alleen maar uit is op haar geld. Wanneer dit daadwerkelijk zo blijkt te zijn en Tess een hele grote geldprijs wint, staat haar leven op z’n kop. Het geld lijkt haar alles behalve gelukkig te maken en wie kan ze nog vertrouwen?
Wanneer er een vreemde man op de stoep die zegt haar biologische vader te zijn, weet ze niet of ze hem kan vertrouwen of is hij uit op haar geld? En als dit waar is wat betekent dit dan voor de relatie met Justin die dan ineens niet meer haar neef blijkt te zijn? Ze krijgt een brief te lezen van haar moeder die ze kort voor haar dood heeft geschreven aan Tess. Dit verandert alles.
Ik ben fan van Gaby ;).. wat een fijn boek weer waarin vriendschap en familie centraal staan. Op Vince na heb ik ontzettend genoten van alle personages. Ik heb ze in mijn hart gesloten en hoop stiekem dat er een spin off komt.
Ik heb genoten van dit boek en hoewel het niet persé om kerst draait kom je aardig in de kerstsferen met dit verhaal en leest het lekker weg naast de kerstboom… ben je nog op zoek naar een leuke feelgood? Zoek dan niet verder. Het boek is ook te lezen en te beluisteren via Kobo Plus. Maar het fysieke exemplaar is ook echt een beauty in je boekenkast.
P.s. morgen ga ik echt even een kraslot halen.