De Slangen van Havilah, Nachtuilen deel 2!
Ik vind het ene leuk boek en goed gevolg op het eerste deel. Ik vond het interessant dat er magie in voorkwam en het is goed uitgelegd. Het is grappig om te lezen hoe normale mensen zonder magie hele andere dingen zien dan wat er werkelijk aan de hand is.
De manier waarop er geschreven wordt is fijn en duidelijk. De plekken en personages worden leuk beschreven. Tijdens het lezen van het boek is het ook mooi om te lezen over de relatie die bloeit tussen Tobias en de Nachtuilen.
Het is een sterk fantasie boek, maar er zit ook vriendschap en liefde tussen. Ben je een fan van Harry Potter? Laat dit boek dan niet liggen! Er zitten verschillende soorten magie tussen; rode, blauwe en groene magie. Raad jij maar waarvoor die staan! ;)