Lezersrecensie
lekkerlekker leer fermenteren
Zelf fermenteren, eenvoudig lekker en gezond.
Fermenteren is trend, denk maar aan kombucha. Zorg voor voldoende goede potten en tijd en veel valt houdbaar te maken met zout en water of wei. De bacterien doen de rest. De lekkerste recepten staan hier! Ik probeerde koolraap te fermenteren, maar toen puntje bij paaltje kwam, durfde ik het toch niet te eten......nog maar eens op een ander moment een nieuw recpet proberen. Er staan zelfs geitenkaasjes in!
Fermenteren is trend, denk maar aan kombucha. Zorg voor voldoende goede potten en tijd en veel valt houdbaar te maken met zout en water of wei. De bacterien doen de rest. De lekkerste recepten staan hier! Ik probeerde koolraap te fermenteren, maar toen puntje bij paaltje kwam, durfde ik het toch niet te eten......nog maar eens op een ander moment een nieuw recpet proberen. Er staan zelfs geitenkaasjes in!
1
Reageer op deze recensie