De gelukscoach
Simone is ervan overtuigd dat je tijdens je leven signalen krijgt die je onmogelijk kunt negeren.
deze signalen uitte zich bij haar in tekens. Na een aantal van deze tekens besluit ze haar leven van doelloos om te zetten naar het verwezenlijken van haar dromen en ze neemt meteen actie.
Ze start naar het zelfstandig rijden naar het huis van ouders in zuid-frankrijk.
Deze autorit is op zijn zachtst gezegd een avontuur. Door het samenzijn met haar familie leert ze veel over hun maar nog veel meer over zichzelf.
Vanaf het moment dat Simone bij haar ouders binnen stapt wordt je als lezer zelf deel van de familie.
Ik zag het allemaal zo voor me de ontbijtjes aan de keukentafel, de sjoelcompetitie en sneeuwpop bouw wedstrijd.
De sneeuw en de brandende open haard geven het een echt kerstsfeer en gevoel.
Het verhaal leest vlot en geeft een realistische inkijk in een gezin. Zit vol humor, geheimen en een heerlijke dosis humor en nietbte vergeten liefde.
Haar oom Arnold is mijn lievelings personage. Een gepensioneerde docent Nederlands die Simone de passie voor boeken deed ontwaken. En steeds als ze op bezoek was zei: " als jij er bent is mijn hele dag zo vol"❤
De sneeuw en de brandende open haard geven het een echt kerstsfeer en gevoel.