Advertentie
    Rachel van der Lee Auteur

Sacha werkt als journaliste, is gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen. Van de ene op de andere dag ontvangt ze vreemde briefjes en bizarre berichten. Aanvankelijk zijn de berichten onschuldig, maar ze worden steeds onaangenamer. Sacha wordt angstig en gaat iedereen wantrouwen. Is het de buurman, haar ex-minnaar of misschien toch een collega waar ze een conflict mee heeft? Haar echtgenoot is van mening dat ze alles te veel opblaast en dat het kwajongensstreken zijn. Ze moet zich niet laten leiden door angst. Heeft hij gelijk of klopt het voorgevoel van Sacha?

Het verhaal wordt beleefd vanuit Sacha. Door haar gedachten leer je de mensen om haar heen ook goed kennen. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen.
Er wordt niet veel gezegd over de omgeving maar precies genoeg om de eigen fantasie te gebruiken. Eén nadeel is dat er een stopwoordje over het hoofd is gezien en soms iets teveel herhaling van dingen die gebeurden.
Maar wat heel knap gedaan is, je weet werkelijk niet wie Sacha het leven zuur maakt. En dat maakt de minpunten wel weer goed. Wat je ook voorspelt over de dader, pas op het laatst wordt het op een spannende manier duidelijk gemaakt! Het einde was verrassend en daar is goed over nagedacht! Met de schrijfstijl is verder niets mis want je wilt beslist weten wie het gedaan heeft!

Reacties op: De ontmaskering

9
De ontmaskering - Ingrid Rensen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners