Advertentie

Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur met een pijnlijk verleden. Ze wil graag opnieuw beginnen en een baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar die kans. Samen met haar nieuwe collega's werkt ze aan een heftige moordzaak: het opsporen van een moordenaar die een voorliefde heeft voor Griekse Mythologie en het afstraffen van overspelige vrouwen. Lukt het Jennifer geheim te houden wat haar overkomen is, nu het erop lijkt dat de Mythologie-moordenaar het ook op haar gemunt heeft...

Meteen meegesleurd in het verhaal. Wie is toch die moordenaar die het op vrouwen gemunt heeft? Dat is de vraag die je als lezer graag beantwoord wilt zien. De reden waarom hij het doet wordt duidelijk omdat je een deel beleefd vanuit zijn belevingswereld en verleden in cursief perspectief. Het verhaal speelt zich af in Rotterdam zonder al teveel beschrijvingen van de omgeving. Daardoor leest het heel snel. Met personages die je raken om wat ze meegemaakt hebben.
Maar wie het uiteindelijk is blijft heel lang niet duidelijk. De schrijfster weet de personages op zeer originele wijze tegen elkaar uit te spelen. Het einde is dan ook een verrassing te noemen! Een aanrader!

Reacties op: Een nieuw begin

411
Een nieuw begin - Angelique Haak
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker